Nyheder fra SfB

Tilbage til listen

(Klik på billedet for større version)

 

JESPER HOLDT BOISEN NY CHEFTRÆNER I SFB-OURE FA ⚽

SfB-Oure FA har fundet sin nye cheftræner. Valget er faldet på fynboen Jesper Holdt. Jesper tiltræder stillingen ved starten af den kommende sæson og afløser dermed Thune Holm, som har kontraktudløb her ved sommerpausen.
 
40-årige Jesper Holdt har tidligere været cheftræner i Vanløse, og han er i øjeblikket tilknyttet talentarbejdet på Oure skolerne.
 
Bestyrelsen udtaler: "Med Jesper, har vi fået en stærk trænerprofil, som både er fagligt dygtig og som også kan videreudvikle truppen såvel som klubben. Vi har stort ønske om at vi rykker tættere sammen som klub, og her ser vi Jesper som den helt rette."
 
Jesper har været spiller i B1913, Marienlyst, FC Fyn og Vanløse. Nu er han flyttet til Svendborg og glæder sig til at tage over:
"SfB-Oure FA er et spændende og attraktivt projekt, med en ung og talentfuld trup. Klubbens potentiale er stort. Jeg ser frem til at lære spillerne at kende og komme i gang. Jeg vil gøre mit for at vi hurtigst muligt kommer tilbage i divisionerne, og at SfB-Oure FA kan forløse sit potentiale som hele Sydfyns hold."
 
Jesper mødte truppen torsdag aften og tager over på den anden side af sommerferien.

Hovedsponsorer

 

SfB Bold & Bevægelse