Nyheder fra SfB

Tilbage til listen

 

Vigtigt nyt !

Tirsdag d. 12. maj 2020 vil for fremtiden stå som en historisk dag for Sydfynsk fodbold. Denne dag har vi nemlig modtaget meddelelse fra DBU om at SfB og Skolerne i Oure i samarbejde har opnået Ungdoms-licens for drenge i sæsonen 2020/2021. Dermed er det største delmål for samarbejdet allerede nået, her to år efter sammenlægningen af vores ungdoms elitehold.

Det betyder at vores fælles hold i U17 og U19 i næste sæson får deltagelse i DBU’s landsdækkende U17 og U19 division.

Samtidig placeres SfB’s U13, U14 og U15 hold i lokalunionens rækker efter gældende regler for licensklubber.

I afgørelsen fra DBU bliver SfB-Oure tildelt 2 stjerner i det nye vurderingssystem og den samlede betragtning placerer os som nr. 28 i Danmark. Det er altså godt gået!

Dermed er Sydfyn tilbage i DBU systemet for U17 og U19 hold. En status vi har kæmpet for at vinde tilbage lige siden hedengangne FC Svendborg mistede licensen helt tilbage i 2011.

Formand i SfB, Morten Frederiksen udtaler:
Det er en fantastisk glædelig nyhed for den Sydfynske fodbold familie, at vi nu kan tilbyde vores talentfulde ungdomsspillere fodbold på allerhøjeste niveau. Der er lagt utroligt mange kræfter i dette projekt, og jeg glæder mig i dag helt vildt på vegne af alle de trænere og ledere som gennem tiden har investeret deres tid i talentudvikling i SfB og Oure FA. Det er for mig endnu et eksempel på, hvor meget man kan opnå, når gode kræfter forenes om en fælles sag.

Sportslig leder på Skolerne i Oure, Johnny Johansen udtaler:

Det er en helt igennem fantastisk dag for sydfynsk fodbold. Samarbejdet mellem Oure Fodboldakademi og SfB har fra første dag haft ungdoms-licensen som et meget vigtigt delmål, og at det allerede er opnået nu, er helt utroligt. Det er et udtryk for et perfekt samarbejde, og det er forhåbentlig starten på en Sydfynsk fodboldæra. Det er efter min mening helt fortjent at vi tildeles denne position, som vi har arbejdet hårdt for, og som vil bidrage væsentligt til den fortsatte udvikling af vores mange dygtige fodboldspillere. 

For yderligere oplysninger - kontakt:

Johnny Johansen 6162-9347

Morten Frederiksen 2428-5370

Hovedsponsorer

 

SfB Bold & Bevægelse