Meld dig ind i SfB

Velkommen til SfB

Herunder kan du melde dig ind i en afdeling i SfB. Er du i tvivl om hvilken afdeling du skal vælge, så klik på “indmeldelse i afdelingen”. Her vil du få en beskrivelse af hvem der kan tilmelde sig afdelingen. F.eks. betyder U7 under 7 år. Du skal derfor spille U7 fodbold hvis du går i 0. kl.

Ved indmeldelse i SfB giver du dit samtykke til, at billeder af medlemmet må anvendes offentligt – f.eks. på klubbens hjemmeside eller Facebookside. Husk! Har du tidligere spillet for en anden fodboldklub, skal du huske at angive din seneste klub på indmeldelsesblanketten. Dette gælder alle spillere ligegyldigt alder og niveau. Læs mere om udmeldelse og kontingent.

Betaling/kontingent
Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard. 
Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?
Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker via fanen "Praktisk info" - "Meld dig ud".
Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?
Ja, dine kortoplysninger modtager hverken SfB eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?
Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os på kontingent@sfb.dk, hvis du har spørgsmål.


Find dit hold