Nyheder fra SfB

Tilbage til listen

 

Træningsopstart

Kære medlemmer i SfB.


Vi er nu klar til at åbne op for træningen fra mandag d. 18. maj 2020.
Vi glæder os til at få jer ud på banerne og spille noget bold. For at det kan lade sig gøre, er det vigtigt, at I læser nedenstående, så vi som klub kan overholde de retningslinjer, vi skal.

Mvh.
SfB´s corona-udvalg


Orienteringsbrev til alle medlemmer og forældre i S.f.B. vedr. genopstart af fodboldtræning.

Fra på mandag d. 18. maj 2020 byder SfB igen alle medlemmer velkommen til træning.

Vi har savnet jer, og vi glæder os til at trille bold igen!

Når vi starter op igen, bliver det en noget anderledes træning, end vi er vante til.

Med dette skriv vil vi forberede jer bedst muligt på de rammer og regler, der gælder - og skulle I have spørgsmål, er I velkommen til at kontakte Anders Hørberg på tlf. 60 81 30 19.

Anders fungerer i denne periode som klubbens corona-vejleder, spørgsmål og svar bliver således håndteret centralt i klubben.

SfB skal som alle andre overholde myndighedernes retningslinjer, herudover henholder vi os til Fodboldens corona-regler, udsendt af DBU og gældende pr. 11. maj 2020.

https://www.dbu.dk/media/16514/protokol-fodboldens-corona-regler-07-05-2020.pdf

Nedenstående rammer sikrer, at vi kan gøre dette, hvorfor det er meget vigtigt, at I læser det igennem, inden I kommer til første træning i klubben igen.

Rammer for corona-træning i S.f.B. fra og med 18. maj. 2020

 • Hvis du har symptomer på Covid-19, bor sammen med eller har været i kontakt med en person, som er testet positiv, skal du blive hjemme og give besked til klubbens corona-vejleder, således orientering kan gives videre til træningsgruppen.

 • Hvis du er i særlig risikogruppe må du ikke deltage i træning, medmindre du har myndighedernes godkendelse.

 • Sammen med denne orientering, er der udsendt en træningsplan og et oversigtskort over træningsanlægget:

Træningsplanen er den gældende plan for hvor og hvornår, du skal træne.
Oversigtskortet viser, hvor banerne ligger, men også at hele anlægget nu er inddelt i 4 træningszoner - hver zone har sin egen indgang og udgang - det er meget vigtigt at disse ind- ogudgange bliver respekteret, da vi ellers ikke kan sikre overholdelse af forsamlingsforbuddet.
På oversigtskortet er der også tegnet en rute, der skal følges, denne rute er ENSRETTET, og dette gælder for alle, såvel spillere som trænere.
Af samme årsag er det kun spillerne, der må gå ind på træningsanlægget, forældre må sætte deres børn af, men skal blive i bilen eller forlade området umiddelbart efter.

page1image22594496
 • Særligt for forældre til U6-U9: U6 til U9 træner kun i zone C.
  Når I møder til træning, vil den træner, der skal have gruppen, stå klar og vente i mødezonen, således dit barn kan gå fra p-pladsen ved Ryttervej 70 og hen til træneren.
  Imens træningen foregår, er det vigtigt, at alle forældre bliver i bilen på p-pladsen eller forlader anlægget - og således ikke følger med op på træningsbanen. Når træningen er slut, følger træneren gruppen tilbage til mødezonen, hvorefter børnene kommer ned til jer i bilerne.

 • Alle faciliteter, med undtagelse af banerne, er lukkede, dvs. ingen adgang til klubhus, omklædning, toiletter mm.

 • Al træningsaktivitet skal overholde SfB’s regler for corona-træning

 • Parkering (bil som cykel), samt aflevering og afhentning, skal ske så tæt som muligt på ind/udgang til træningszonerne. Sørg for at det alene er dem, der skal træne, der stiger ud af bilen.

  I tilfælde af akutte problemer, spørgsmål til ovenstående eller generelle tvivlsspørgsmål skal klubbens corona-vejleder kontaktes på 60 81 30 19.

  Vi opfordrer til, at alle medlemmer og forældre løbende holder sig orienteret via klubbens hjemmeside: www.sfb.dk. Væsentlige ændringer i ovenstående rammer samt I reglerne for corona-træning vil også blive meldt ud på mail til alle indmeldte spillere.

  Alle medlemmer og forældre skal orientere sig i nedenstående regler for træning. For de yngste medlemmer opfordrer vi til, at du som forælder fortæller dit barn om nedenstående, vores trænere skal naturligvis nok hjælpe og vejlede, når træningen er i gang.

Hovedsponsorer

 

SfB Bold & Bevægelse