Nyheder fra SfB

Tilbage til listen

 

Nyt om licens-ranglisten

 

SfB-Oure FA fastholder de to stjerner og tager yderligere skridt op af licens-stien, hvor vi nu indtager en plads som nr. 25 i Danmark.

 

Klubben fik for første gang i samarbejdets levetid to stjerner, og dermed adgang til U17- og U19 divisionen, sidste år. Derfor er vi glade for, at vi kan følge op på de to stjerner, og samtidig rykker frem på licensrangeringen. 

 

Talentchef Anders Hørberg udtaler: "Vi er glade og stolte over igen at få to stjerner i SfB-Oure FA. Hver dag arbejder vi på at forbedre os, og det er frugterne af det arbejde, som vi høster nu. Når det er sagt, så har vi et seriøst og ambitiøst talentudviklingsmiljø, som udvikler sig hele tiden, og vi arbejder hen imod fortsat at avancere i licensrangeringen. Et stort tillykke skal lyde til alle i SfB-Oure FA og hele lokalmiljøet!”

 

Stort tillykke med licensen skal der også lyde til de øvrige fynske klubber, vores samarbejdsklub Odense Boldklub Akademi, Næsby Boldklub, samt de to nye fynske klubber i licenssystemet Dalum IF og Middelfart Boldklub, som begge har opnået en enkelt stjerne.

Hovedsponsorer

 

SfB Bold & Bevægelse