Nyheder fra SfB

Tilbage til listen

(Klik på billedet for større version)

 

SfB 1. senior sikrer oprykning til Fynsserien

Søndag den 27. maj kunne champagneproperne poppe, og vi kunne definitivt løfte armene og konstatere, at oprykningen var en realitet.

Sjældent har der været større favoritter til at nuppe en oprykning end os. Det har helt naturligt givet et vist pres på mine og spillernes skuldre, men kvaliteten i truppen er ufornægtelig, og derfor kunne vi i sjette sidste spillerunde afgøre det. At alt kuliminerer med at vi spiller en drømmekamp mod Nyborg, for derefter at mærke opryknings-rusen i maven, gjorde søndagen til noget helt særligt.

I dag nyder vi det, men onsdag gælder en ny kamp og vi vil vinde resten af kampene – vi er sultne efter hele kagen!

Gennem hele sæsonen har vi til kampene, og på de sociale medier, mærket en enorm velvilje op opbakning, det har været helt forrygende og nærmest overvældende.

Vi spiller fodbold frem til den 23.juni, hvor vi slutter af med Kerteminde på udebane kl. 13.00. Efter kampen tager vi hjem og fejrer oprykningen med et brag af en fest.
Jeg håber, at mange af de mennesker som har støttet os gennem hele sæsonen har lyst til at kigge forbi Hellegårdsvej og runde sæsonen af med os – det kunne være hyggeligt og vi kunne sige ordentligt tak til jer.

Glade og sportslige hilsner
Jesper Jensen

Hovedsponsorer

 

SfB Bold & Bevægelse