Nyheder fra SfB

Tilbage til listen

(Klik på billedet for større version)

 

Nyansat ungdomsudviklingstræner

Juli 2023

Ny ungdomsudviklingstræner i SfB-Oure FA 
  
I SfB-Oure FA er vi utroligt glade for at kunne præsentere Kasper Duelund Hald, som fra 1/8-2023 er ansat som ungdomsudviklingstræner på halvtid. Kasper kommer fra Næsby Boldklub, hvor han de seneste to år har været Head of Coaching på fuld tid og inden da et år som børneudviklingstræner i klubben.
 
Talentchef i SfB-Oure FA, Anders Hørberg, udtaler: ”Vi er rigtig glade for at kunne tilføje en kapacitet som Kasper Hald, der kommer med erfaring fra en lignende stilling i Næsby BK. Vi er sikre på, at med Kaspers erfaring, at vi får en udviklingstræner ind, som fra dag et kan bidrage ind i miljøet, så trænere og spillere på årgangene U12-U14 kan fortsætte deres udvikling, som i forvejen er rigtig godt i gang”.
 
Kasper Hald udtaler: ”Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af teamet i SFB-Oure FA! Der har fra starten været en god dialog med klubben og jeg syntes klubben er et rigtig godt sted, hvor der er et stort potentiale, som jeg glæder mig til at skulle forløse sammen med teamet og klubben”.

Udover stillingen som ungdomsudviklingstræner er Kasper også ansat på Oure efterskole, som efterskolelærer fra sommer 23 af.

Byd Kasper velkommen, når I ser ham på banerne og giv ham et KÆMPE like med på vejen! �

Hovedsponsorer

 

SfB Bold & Bevægelse