Nyheder fra SfB

Tilbage til listen

(Klik på billedet for større version)

 

Hasan Skrbo fejrer 25 fantastiske år i vores fodboldfamilie


Den 8. august fejrede vi jubilæum for en sand klublegende, Hasan Skrbo, der imponerende nok har været en del af vores fodboldfamilie i hele 25 år.
Hasan har været en hjørnesten i klubben, med hans dedikation for at banerne altid er klar, tøjet er vasket, boldene er pumpet, omklædningsrummene skinnende rene, og alle de små detaljer, der gør vores klub skønt.

Men hans indflydelse stopper ikke der – gennem årene har Hasan også været en uvurderlig del af vores bedste seniorholds lederteam. Sammen med Bagge har han leveret enestående arbejde i 12 år, og de seneste år også i samarbejde med Flemming Frederiksen.

Det var en fornøjelse at se hvor mange gode SfB-folk der var mødt op for at fejre Hasan.

For at fejre Hasans bidrag overrakte vores seniorelite en smuk gavekurv og en specialdesignet SfB-Oure FA trøje med spillernavne, der vækkede stor glæde hos Hasan.

Dagen blev krydret med rørende taler fra foreningens formand, Jesper Jensen, holdlederkollega Bagge, samt en kort tale og en skønsang fra vores 3. divisionstræner, Thune Holm. En sjov bemærkning var, at Thune også var træner, da Hasan trådte ind i klubben for 25 år siden.
Førsteholds anfører Mathias Hansen takkede i en tale for Hasans indsats for klubben og holdet, og en anden af foreningens store personligheder, Ole Krammager, sagde også et par fine ord om Hasans tid i klubben.

Hasan, et enormt tillykke med de imponerende 25 år i SfB! Vi ser frem til de næste 25 år sammen, hvor din dedikation og passion vil fortsætte med at inspirere os alle - man kan vist rolig kalde dig langtidsholdbar.

Se flere fotos fra dagen på facebook via dette link:


 

Hovedsponsorer

 

SfB Bold & Bevægelse