Nyheder fra SfB

Tilbage til listen

(Klik på billedet for større version)

 

FRA SJÆLLAND TIL SYDFYN: NY KEEPER TILKNYTTET 3. DIVISION

I pokalkampen mod Otterup tidligere på måneden fik den 19-årige målmand, Casper Hannemann Madsen, debut på klubbens førstehold. Han kvitterede som bekendt med en god indsats og avancement i pokalturneringen. Casper indgår i vores stærke keeperteam omkring 3. divisionsholdet. ��

Casper kommer senest fra klubberne Næstved og Slagelse, hvor han spillede U17 og U19 division samt ung Danmarksserie spiller. Tidligere i hans fodboldkarriere har han desuden spillet for klubber som FC Roskilde, Hvidovre og Holbæk.
 
For at udleve sin fodbolddrøm har Casper skiftet sin tilværelse på Sjælland ud med Sydfyn. Udover fodbolden og en lejlighed i byen har han ligeledes fundet job hos firmaet 5R People, så fundamentet er på plads for at kunne fokusere på sporten og et succesfuldt ophold her hos os på Sydfyn.
 
Casper siger omkring hans skifte til SfB-Oure FA:
”Det er mit første år som seniorspiller, som jeg glæder mig meget til i forhold til at få seniors erfaring på et fint niveau som en så ung keeper. Jeg kommer med masser af lyd på banen og vil se om jeg kan gøre en positiv indvirkning på holdet og selvfølgelig sikre point i divisionen…”.
Casper tilføjer: ”Jeg glæder mig til min tid i Svendborg i et godt fællesskab på holdet samt en fin by med dejlig kultur…
 
Velkommen til Svendborg Casper
 

Hovedsponsorer

 

SfB Bold & Bevægelse