Nyheder fra SfB

Tilbage til listen

(Klik på billedet for større version)

 

Opstart SfB-Oure FA U17

Processen omkring at skabe den første U17-trup i SfB-Oure FA regi, har nu været i gang et par uger. Ca 50-60 spillere er blevet set grundigt efter i sømmene og det har her mandag udmøntet sig i en trup på 22 mand. Mange dygtige spillere har budt sig til, men i sidste ende skulle der vælges 22, en trup der dog er fleksibel og som kan ændre sig i årets løb.

Udvælgelsen har i denne ombæring været mellem spillere fra efterskolen i Oure og spillere fra SfB. Der har ikke været spillere udefra der har budt sig til, men det er helt klart en mulighed, hvis man skulle få lyst til at repræsentere SfB-Oure FA.

Truppen består derfor af et mix af spillere fra efterskolen i Oure og spillere fra SfB. Holdet skal til daglig spille i den Jysk/Fynske Liga 1 og hjemmekampene spilles primært på Oure. Træningen foregår også på Oure, hvor holdet træner 4 gange ugentligt.
Vi har spillet 2 rigtig flotte træningskampe i opstarten. Vi spillede 1-1 mod Næsby BK's U17-Divisionstrup og i sidste uge sendte vi et meget stærkt U16-mandskab fra HSV, hjem til Tyskland med 4-1 i bagagen.

Vi glæder os til dette år 1 i samarbejdet mellem SfB og Oure, og til at skabe et fedt miljø for udvikling og et produkt sydfynsk fodbold kan være stolte af, ikke bare i år, men mange år ud i fremtiden. Vi har ambitioner om, at opnå en sydfynsk licens til landets bedste ungdomsrækker og det er det vi arbejder stenhårdt på at kunne opnå, både på banerne og i klub- og samarbejdsregi.

Vi håber at se rigtig mange forældre, pårørende, klubfolk og sydfynboer generelt på lægterne til vores kampe, jeres støtte betyder meget for os. Vi vil også vise holdet frem i SfB i løbet af sæsonen, hvor vi både vil afholde enkelte træninger, samt spille nogle træningskampe, måske endda en enkelt turneringskamp i ny og næ.

Truppen:
Målmænd:
Mattis Hardlei (tidl. AGF)
Lasse E. Petersen (tidl. Næsby BK)

Forsvarer:
Ári Arge (tidl. HB Torshavn)
Rasmus Steuch (tidl. Næsby BK)
Toke Amtrup (SfB)
Carl Leland (tidl. Herstedøster IC)
Karl-Emil Ø. Andersen (tidl. Køge BK)
August Rafael-Weis (tidl. Bagsværd)
Oliver Sønderbæk Andersen (tidl. AIK 65 Strøby)

Midtbane:
Amar Sarvan (SfB)
Oliver Basse (tidl. B1903)
Alexander Behnke (tidl. B1908)
August Ø. Andersen (tidl. Køge BK)
Sune Harboe (tidl. Dalum)
Mathias Wiborg (SfB)
Andreas Hjort (tidl. TFC Odsherred)
Emil Volder (SfB)
Noah Engell Christensen (tidl. AB)

Angribere:
Albert Barslund (tidl. SSV Højfyn)
Ibrahima Dia (tidl. Brøndby)
Elias Wiese (tidl. A-27 - Amager)
Kasper Christensen (SfB)

Skrevet af U17 Cheftræner, Martin Juhl Jensen

Hovedsponsorer

 

SfB Bold & Bevægelse