Nyheder fra SfB

Tilbage til listen

(Klik på billedet for større version)

 

3. division møder Young Boys FD på kunsten ved klubhuset

FORÅRETS FØRSTE SINDSSYGE KAMPE!!!
 
I efterfåret bragte Tipsbladet historier helt fra Balkan, om hvordan folk med stor interesse fulgte med den i en ganske tæt liga. Nemlig den danske 3. division. Se bare engang...
De grønne prikker i tabellen her - viser holdenes seneste sejre. Røde prikker er nederlag og de grå prikke er uafgjorte.
Kigger man på den aktuelle stilling - og hurtigt trækker de point fra, som alle hold i top 6 har lavet i deres seneste 5 kampe, så havde ingen af topholdene flere point end Ishøj har på sidstepladsen, bare en måned før vinterpausen.

---

Vi selv overvintrede på 6. pladsen, netop over den stiplede linje, som efter 22 runder afgør om man slutter blandt de øverste 6 hold, som kæmper om oprykning til 2.division - eller om man ender blandt de 6 nederste mandskaber, som skal slås for at undgå nedrykning.
Begge slutspil vil blive vanvittig spændende, men bestemt ikke lige sjove at deltage i. Den sjoveste afdeling er selvfølgelig den øverste halvdel.
Årets føste 6 kampe bliver hård kost. Vi skal møde 4 hold der ligger lige foran os og 2 der bider os lige i hælene.
 
---
 
VI HÅBER PÅ EN STOR TILSKUERTILSLUTNING
Vi vil gerne skrabe point nok sammen til at ende i toppen, men det kræver opbakning. Gerne den fordobling af tilskuertallet som vi håber på. I første omgang vil 800 tilskuere være en fantastisk glæde. Kom og tage dine venner med, så vi snart samles 1.600 når holdet spiller.
Fornægt ikke at det giver energi til spillerne, at der er gang i den på lægterne. Men husk også på at hvis det går dårligt, så kræver det kun tålmodighed og vedholdenhed, en øl, pølse eller vand mere, næste gang.
 
---
 
SELVOM FØSTE KAMP spilles på KUNSTGRÆSSET ved SfB, så sørger vi for øl, vand og pølser som sædvanligt. Og ved kunstbanen er der gratis entre. Her kommer du endda tættere på banen end du gør på Høje Bøge, hvor der er løbebane.
Tag godt med tøj på og varme sko.
Del gerne vores opslag med ALLE dem du kender der elsker fodbold.
Tak!!!
 
---
 
En lille forsmag på FREM AWAY-SERVICE... Skriv dig gerne bag øret at når vi d. 23. marts spiller udekamp mod FREM, i Valby kl. 14.00, så trækker herre A-landsholdet i den rød-hvide trøje, i Parken, i en af de sidste testkampe før EM.
Billetsalget på DBU er allerede igang... så gør en tur ud af at trille til fodbold på Sjælland lørdag d. 23. marts, med SfB-Oure og landsholdet bagefter.
 
---
 
For Evigt Stort Hvid Og Sort

Hovedsponsorer

 

SfB Bold & Bevægelse