Nyheder fra SfB

Tilbage til listen

(Klik på billedet for større version)

 

SfB-Oure FA U19

Opstart SfB-Oure FA U19

U19 startede træningen op i uge 29 samtidig med vores to senior hold. Træningen foregik i Svendborg de første 14 dage, da de fleste, der kunne deltage i træningen var fra Svendborg og logistisk var det nemmere for dem, som kom udefra. Vi havde i de første 14 dage spillere, som pendlede fra Sønderborg, Ølstykke, Vesterbro og Middelfart, hvilket er imponerende og viser deres dedikation til deres sport!
I opstarten mod første turneringskamp havde vi resultatmæssigt ikke den store succes, da vi tabte tre ud af fire kampe. Vi kunne dog hurtigt se en udvikling og alle kampene kunne vi gå fra med en god fornemmelse og en stor andel af kampen.

Turneringen er nu gået i gang, hvor vi fortsat er ubesejrede efter fem kampe. Dette er vi selvfølgelig rigtig glade for, men måden vi har vundet kampene på sætter vi endnu større pris på, da det har været med et tydeligt SfB-Oure DNA.

I U19 afdelingen har vi en stor gruppe af mange dygtige spillere. Der er sammenlagt omkring 50 U19 spillere i SfB og Oure regi, hvor alle ikke kan komme på det bedste hold. Der er pt udtaget en trup på 19 spillere, som bliver udvidet i den kommende tid. Mange af de elever, som er startet på gymnasiet denne sommer, har vi ikke kunne se an før de startede på skolen, og derfor er vi startet med en lidt smallere trup, som så kan udvides.

SfB-Oure FA U19 træner og spiller deres kampe i Oure, men vi vil allerede her i efteråret vise os på anlægget i Svendborg, hvor vi både vil afvikle en enkel træning eller to, samt spille en turneringskamp. Vi håber alle SfB-Oure interesserede har lyst til at komme og støtte disse dygtige drenge.

U19 truppen ser således ud:
Christian Bertelsen (Oure – Tidl. Strib)
Mads Humlegaard (SfB)
Christian Skovgaard (Oure – Tidl. SfB)
Oliver Johansen (Oure – Tidl. SfB og OB)
Thomas Hansen (SfB)
Sebastian Hansen (SfB)
Sylvester Klindt (Oure – Tidl. Hvidovre)
Mikkel Berg (SfB)
Kasper Hansen (SfB)
Oscar Vejle (Oure – Tidl. Ølstykke)
Mads Hirschsprung Van Elzelingen (Oure – Tidl. AB og Ølstykke)
Magnus Søgård (SfB)
Frederik Pyrdol (SfB)
Anders Bang (SfB)
Emil Hasanbegovic (SfB)
Kenn Ankerstjerne (Oure)
Frederik Ravn (Oure – Tidl. SfB)
Nicklas Linnebjerg (SfB)
Svenne Myrthu (SfB)

Skrevet af U19 Cheftræner, Simon Finsen.

Hovedsponsorer

 

SfB Bold & Bevægelse