Nyheder fra SfB

Tilbage til listen

(Klik på billedet for større version)

 

Årets SfB’er 2018

Årets SfB blev vores U19 træner Jørgen Aaen. Formanden havde disse ord med på vejen til Jørgen, da han overagte ham prisen:

”At blive Årets SfB’er, er en sand hæderspris, som gives til en, der i årets løb har gjort en ekstra ordinærindsats for vores klub, og som ikke mindst har levet op til, og stået op for, de værdier vi gerne vil fremelske i foreningen. Årets SfB er Jørgen Aaen. Jørgen har siden i sommers gjort et stort arbejde for at sikre, at vi fortsat har haft U19 fodbold i klubben. Det arbejde har han grebet an i helt suveræn stil med en dejlig cocktail af sportsligt og socialt engagement.

Da, jeg i sin tid spillede Fynsserie og siden divisionsfodbold med Jørgen, var han én blandt mange ”festaber”. Tiden går og meget ændrer sig. Hvad man kunne have svært ved at forestille sig dengang er i dag en realitet. Jørgen er en fremragende rollemodel for de unge, både som menneske og som foreningsmand.

Da vi nedsatte en arbejdsgruppe der skulle undersøge mulighederne for et fremtidigt samarbejde med Oure FA, var Jørgen et naturligt medlem. Her fik han for alvor lov at udstille en af de værdier han repræsenterer, nemlig, at foreningen går forud for individuelle ønsker og præferencer. Jørgen er en stærk intern og ekstern ambassadør for vores klub.

Jørgen – Stort Tillykke med prisen – det er stadig en stor fornøjelse at have dig med på holdet.”

Hovedsponsorer

 

SfB Bold & Bevægelse