Ledige stillinger

SfB-Oure FA søger Cheftræner til U15.1

I SfB-Oure FA søger vi en ambitiøs cheftræner til klubbens U15 1. hold der kan stå i spidsen for et udviklende og motiverende træningsmiljø - i et af fyns stærkeste talentmiljøer.

SfB-Oure FA søger pr. 1. januar en ambitiøs cheftræner til klubbens U15 førstehold. Du skal drives af at skabe udvikling fremfor resultater, være god til at opbygge relationer og være i stand til at gøre træningen både sjov, motiverende og lærende.

Som cheftræner for U15 holdet er det din rolle at planlægge træningen i tæt samarbejde med Head of Coaching, som også vil være deltagende på træningsbanen. Træningen planlægges og periodiseres efter klubbens læringsplaner og spillestil fordelt over 4 ugentlige holdtræninger, samt en morgentræning. Udover træningen deltager du sammen med U16, U17 og U19 cheftræneren i ugentligt træningsplanlægningsmøde, samt udtagelses- og evalueringsmøde. Forberedelse, planlægning og evaluering sker via klubbens IT-platform Better Coaching.

Vi har på tværs af alle årgange, et stort fokus på at skabe den bedst mulige udvikling for den enkelte, så lang tid som muligt. På U15 betyder dette at der én til to gange i ugen laves matchningstræning, hvor spillerne bl.a. matches med yngre og ældre årgange ud fra fx tekniske eller fysiske kvalifikation, relationelle kompetencer, biologisk udvikling, og lignende. Det er herfor vigtigt, at du også i høj grad kan se dig selv som en del af et talentudviklingsteam, hvor der arbejdes på tværs af både aldersgrupper og faglighed.

Holdet træner fysisk på både anlægget i Svendborg og på Skolerne i Oure. Der er tilknyttet en assistenttræner og fysisktræner til årgangen. Herudover en sportspsykologisk træner som er tilknyttet trænerne U13-U16, samt en fysioterapeut i klubben. På begge anlæg findes trænerforberedelseslokaler og undervisningslokale til videoarbejde med holdet.

Din profil
Det er et krav at du har erfaring med ungdomsfodbold, samt besidder en gyldig DBU B-Licens.
Vi forventer du er ambitiøs, er stærk fagligt og har nemt ved at tilgå diverse it-systemer (MS-Office, BetterCoaching, VEO mv.). Du skal kunne forestå træning 4 gange ugentligt, kamp i weekenden, samt de obligatoriske møder i U15-U19 segmentet med Head of Coaching. Herudover er det en fordel hvis du også har mulighed for at deltage i morgentræning, pt. tirsdag morgen.

Vi tilbyder

- Et stærkt trænermiljø med et højt fagligt niveau og gode sparringsmuligheder
- Et miljø med fokus på udvikling for både spillere og trænere
- Et internt uddannelsesforløb hvor du indføres i klubbens spillestil, læringsplaner, samt pædagogisk og metodiske tilgange.
- Månedlig supervision af din udviklingstræner/Head of Coaching, samt sparring med dygtige trænerkollegaer.
- Løbende deltagelse i DBU-træneruddannelse

Jobbet er et frivilligt trænerjob, men der aftales træner- og kørselsgodtgørelse.

Er dette noget for dig, så send os en kort ansøgning på ah@sfb.dk og skriv lidt om dig selv, ansøgningen skal være os i hænde senest 10. december 2023. Vi indkalder løbende ansøgere, så vent ikke med at skrive hvis de har din interesse.

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte Talentchef Anders Hørberg på 60 81 30 19 eller ah@sfb.dk

 _______________________________________________________________________________________________________________

SfB søger Cheftræner til U15.2

I SfB søger vi en ambitiøs cheftræner til klubbens U15.2 hold

Har du lyst til at træne og udvikle et hold af ambitiøse og dedikerede fodbolddrenge, så er det måske dig vi leder efter.

Holdet træner tre gange om ugen, året rundt, træningen foregår sammen med vores U15 førstehold og du vil indgå i teamet af trænere omkring årgangen. Du får ansvaret for træning, kampe, stævner og evt. sociale arrangementer.

Der afholdes ugentlige træningsplanlægningsmøder med vores Head of Coaching hvor du sammen med cheftræneren for førsteholdet har mulighed for sparring og inspiration. Vi tilbyder træneruddannelse og et stærkt trænermiljø hvor du har mulighed at dygtiggøre dig og udvikle dig som træner.

Vi ønsker at du som træner
- Har ambitioner om at udvikle spillerne igennem et positivt læringsmiljø.
- Du kan favne bredt i et inkluderende træningsmiljø
- Du kan stå for træning 3 gange ugentligt og deltage i holdets kampe

Vi tilbyder
- Et trænermiljø med et højt fagligt niveau og gode sparringsmuligheder
- Et miljø med fokus på udvikling for både spillere og trænere
- Deltagelse i vores interne uddannelsesforløb
- At få supervision af klubbens udviklingstrænere, samt sparring med trænerkollegaer
- Halvårlig trænergodtgørelse
- Træner-tøjpakke
- Relevant DBU-uddannelse

Er du interesseret, har spørgsmål eller ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte Talentchef Anders Hørberg på 60 81 30 19 eller ah@sfb.dk

 _______________________________________________________________________________________________________________

Er du vild med fodbold og kunne du tænke dig at være med til at udvikle nye talenter?

I SfB søger vi trænere til vores børne- og ungdomshold – vi søger både cheftrænere og assistenttrænere.

I SfB oplever vi lige nu en stor fremgang. I takt med udviklingen af klubbens børne- og ungdomsafdeling, samt vores arbejde med talentudvikling, herfor ønsker vi at styrke kvaliteten af vores træningsmiljøer og fodboldfællesskab.

Vi stiller ikke krav om erfaring eller træneruddannelse, men søger dig der er interesseret og passioneret omkring fodbolden og som har lyst til at udvikle vores børn og unge spilleres fodboldfærdigheder.

Som træner SfB vil du:

  • Få udbetalt årlig trænergodtgørelse, en træner tøjpakke, løbende inspirationskurser relevant DBU-træneruddannelse fx C eller B-licens, samt evt. en udtalelse til CV’et.
  • Blive introduceret og indført i vores spillestil, talent- og trænermanual - vores tilgang til træning og talentudvikling.
  • Få supervision og sparring af klubbens udviklingstrænere, samt dine trænerkollegaer.
  • Løbende tilbydes sociale- og faglige arrangementer.

Har dette vakt din interesse eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Skriv eller ring til Talentchef Anders Hørberg på 60 81 30 19 eller ah@sfb.dk 

Se nyheder