Nyheder fra SfB

Tilbage til listen

(Klik på billedet for større version)

 

Cheftrænere til SfB U19 og Serie 2 er på plads

Træner kabalen for sæsonen 2020/2021 er endelig faldet helt på plads. De to sidste ubesatte poster er nemlig nu blevet besat. SfB U19 samt vores Serie 2 får to yderst erfarne herrer som cheftrænere.

 

Cheftræner for SfB U19 bliver et velkendt navn i sydfynsk fodbold. Den tidligere 1. holdstræner i SfB Kurt Hansen har nemlig sagt ja til at stå i spidsen for en bred SfB U19 trup, der i den kommende sæson kommer til at bestå af årgang 2002, 2003 og 2004. Holdet skal i efteråret spille i den fynske mesterrække og skal være springbrættet til SfB-Oure U19 Divisionen og SfB Senior samt fællesholdet SfB-U21. Træningen starter tirsdag d. 28. juli 2020 kl. 16.00.Cheftræner for SfB Serie 2+3 bliver i den kommende sæson Jørgen Aaen. Dermed fortsætter Jørgen på posten, idet han også trænede Serie 2 og 3 i sidste sæson.
Her vil der samtidig også være fokus på at fortsætte med at hjælpe med integrationen af de ældste ungdomsspillere over i seniorgruppen.
Holdene skal i efteråret spille i den fynske Serie 2 og 3, og skal udgøre et springbræt til SfB´s Albaniseriehold og SfB U21-holdet.
Træningen starter tirsdag d. 28. juli 2020 kl 18.30.

 

SfB er både glade og stolte over aftalerne med Kurt og Jørgen, der skaber grundlaget for et fortsat stærkt talentarbejde og inspirerende træningsmiljø for unge mennesker, der vægter konkurrencesport og kammeratskab lige højt.

 

Vel mødt til en ny SfB sæson.

 

SfB Talentchef Anders Fries Hørberg

SfB Senior Mikael Klejs Rasmussen  

Hovedsponsorer

 

SfB Bold & Bevægelse