Nyheder fra SfB

Tilbage til listen

(Klik på billedet for større version)

 

Pressemeddelelse: Nyt samarbejde

Pressemeddelse 18.08.2022

Stærkt lokalt samarbejde imellem SfB-Oure Fodbold Akademi og Svendborg Sportsklinik.

Efter seniorholdets oprykning til 3. division er det blevet endnu vigtigere, at der er stærke kræfter på holdet – også indenfor spillernes fysiske sundhed. Derfor skal Svendborg Sportsklinik stå for diagnosticering, skadesbehandling og sportsmassage for elite senior i SfB-Oure FA I sæsonen 22-23.

Theis Andersen, Sportschef for SfB-Oure FA udtaler:

"Det har været vigtigt for os at få opgraderet vores setup omkring vores senior elitetrup, og noget vi arbejder løbende på. Et af punkterne øverst på listen, var at få tilknyttet en profil til behandling og forebyggelse af skader. I den forbindelse, er jeg utroligt glad for, at vi har fået Stig og hans team fra Svendborg Sportsklinik tilknyttet. Med Svendborg Sportsklink ombord, kan vi nu tilbyde spillerne en grundig diagnosticering og behandling af skader, så vi kan stå endnu stærkere på banen. Udover den faglighed vi får bragt ind, har Stig også udvist stort engagement i forhold til spillerne og projektet omkring SFB-Oure FA, og jeg er derfor meget optimistisk i forhold til vores kommende samarbejde."

Stig Midtiby, sportsfysioterapeut og medejer af Svendborg Sportsklinik udtaler. 

"Vi glæder os meget til at levere et professionelt setup til SfB-Oure FA, der er i en spændende udvikling på elite senior, med stort potentiale i fremtiden. Vi glæder os til at levere tiltag indenfor skadesforebyggelse, behandling, støttetræning og sportsmassage, der skal hjælpe spillerne med at performe bedre til kamp og træning. Samtidig er samarbejdet med SfB-Oure FA en mulighed for at give tilbage til lokalsamfundet og give spillerne mulighed for at koncentrere sig om at performe på banerne."

@svendborgsportsklinik

Kontakt for uddybende oplysninger:

Stig Midtiby
Tlf: 22889060


Theis Andersen
Tlf: 23470057

Hovedsponsorer

 

SfB Bold & Bevægelse